שלום,
שמי דוברת בצלאל בת 29.5
מזה כ-8 סובלת מכאבים ברום הבטן, בחילות, חוסר תאבון, וירידה במשקל (ירדתי כ-7 קילו בתקופה זו) יציאות תקינות, עם כי לעיתים ישנה עצירות, הגרומת לטחורים ולמעט דימום, ללא הקאות בוצע תבחין נשימה של חיידק הליקובקטר פילורי שיצא שלילי. לוחצים עליי מאוד לבצע בדיקת גסטרוסקופיה, אך אני חוששת ממנה מאוד (ביטלתי את הבדיקה כבר 4 פעמים). בדיקות דם תקינות, למעט חדש לפעילות יתר של בלוטת התריס (נמצאת במעקב וכרע ללא טיפול). בוצע גם אוטרסאונד בטן עליונה שבו נמצאו המנגיומה בכבד ובכלייה. בהפרש של מספר חודשים ביצעתי אולטרסאונד חוזר והממצאים לא השתנו ולא גדלו, ואמר לי לבצע אולטרסאונד חוזר עוד שנה למקב ואין מה להתרגש מזה.
מצבי בכי רע. גם הפיזי וגם הנפשי. כואב לי מאוד ואני נחרדת מהרזון. זה משבש מאוד את איכות חיי ואת שמחת החיים. אני חוששת שמא חליתי בסרטן הקיבה והחרדות לא מרפות ממני. אני יודעת שלא אצליח להימלט מגסטרוסקופיה רק לא יודעת איך אצליח להביא את עצמי לבדיקה.
מצטערת אם אני מטרידה, רציתי רק לשאול האם בגילי ולאור הממצאים שאני מציינת קיימת סבירות גבוהה אני סובלת מסרטן? פניתי למיון כבר פעמיים וכולם טוענים שמדובר בדלקת קיבהץ ביצעו גם רנטגן לבטו ויצא תקין.
מקווה שאצליח להירגע מתשובתך...
תודה רבה