שלום ד"ר, כמובן שאין חלילה כוונה לעורר בהלה אך כן יש להכניס למודעות חברתית את הנושא הזה מאחר ואם נירדם בשמירה גם כאן...נמצא עצמנו במצב לוקה ביותר בכל מה שקשור לרפואה ולמצב הבריאות בישראל (ראי מקרה המתמחים)*
ברשותך, לאחר קריאת חומרים ומעקב בכלל הגלובוס לגבי מיקומו של הארביטוקס בארה"ב- היא כן בקו ראשון ביחד עם האבסטין.
בנוסף, ארביטוקס מאושרת ע"י ה-FDA האמריקאי, ע"י ה-EMEA באיחוד האירופי ועל ידי ה-NICE הבריטי.
זה חשוב לי כי קרובה שלי נפטרה צעירה מאוד והחלטתי לקום ולעשות משהו שייתן לחולים אחרים את האפשרויות לבחור כן לחיות- לרופאים את האפשרויות לבחור באיזו תרופה לטפל ולהתאים אותה לחולה ולמשפחות את הכוח לעבור את כל הסבל וההתשה ביחד עם החולה.המדינה מתייחסת לחולים כאל חולים מתים- בעוד במקומות אחרים בעולם מתייחסים אליהם כאל חולים שרוצים ויכולים לרפאאני בטוח שכל אחד ואחת מהקוראים רוצה שהאנשים הקרובים אליו יחיו ויהיו בריאים- וכאשר זה קשור לכספים...החלוקה שמבצעת המדינה היא לוקה ומכוונת למקומות שכולנו מכירים ולא נפרט כאן, במקום לרפואה ולפיתוח התרופות להצלת חיים.אם זה נשמע לך מעניין- יותר מאשמח לשתף אותך בפרטים נוספים במייל.
שלום ד"ר הוברט,התרופה בקו שני- הכוונה בתהליך אותו אני יוצר כרגע היא הכנסתה לקו של ראשון יחד עם אבסטין, מה שיאפשר חופש בחירה לרופא לבחור ולהתאים את התרופה הנכונה בהתאם לחולה ולמצבו.אשמח לשוחח איתך בנושאיניב yanivb78@gmail.com
שלום רב- אם זקוקים לארביטוקס-אםאתם חולים/ בני משפחות או רופאים שתומכים בהכנסת התרופה לסל הבריאות- אנא שלחו לי מייל - הגיע הזמן שיהיה מישהו שאיכפת לו במדינה הזו.yanivb78@gmail.com
שלום לכולם- מבקש לאתר חולי סרטן מעי הגס, משפחות חולים או משפחות שיקירהם נפטרו בצער רב, לגבי פרויקט חשוב ביותר!!! מבקש מאוד מכל מי שמכיר/ מקורב / חולה, ליצור עימי קשר דחוף במייל ובהקדם. ולהשאיר פרטים ליצירת קשר.
yanivb78@gmail.com
זה מאוד חשוב- יחד כולנו אולי נוכל לשנות משהו במדינה הזו ביחסה לחולים ולבני משפחותיהם.
תודה, חג שמח ושנה טובה ובריאה
יניב-