אני לא יודע אם הם אמינים או לא, יש לי רק את הנסיון שלי לספר עליו, שבוא סה"כ חיובי.
במקרה שלנו (של אבא שלי), הם עמדו במה שהם הבטיחו, הם באמת הציגו לנו טיפולים שהאונקולוג שלנו לא הציע לנו והם גם הביאו הוכחות שהטיפולים האלו באמת יעילים.
מבחינתו "ההוכחות" האלו, היו די סינית, אבל האונקולוג שלנו אישר שמדובר בהוכחות רציניות, שזה לא סתם.
בסופו של דבר קיבלנו מהם המלצות לטיפולים שיש להם סיכויים יותר טוביםלעזור ממה שעשינו עד עכשיו, והם גם אמרו לנו מי עושה את הטיפולים האלו, ואיך ליצור איתם קשר. פה זה היה קצת מאכזב, כי, לא יודע, אנחנו ציפינו שהם ילוו אותנו בכל התהליך, כל הטיפולים וכו'. מצד שני, הם אמרו שהם מתעסקים במידע. לא יודע, שווה לברר איתם קודם לכן.
מבחינת הטיפול שבחרנו, זה עוד לא יצא לפועל, רק בספטמבר, אז לגבי זה ממש אין לי מה להגיד, התייעצנו עם שני אונקולוגים בכירים והם תמכו בטיפול שהציעו לנו.
זהו, אני סה"כ ממליץ, הידע הזה שווה זהב, אבל זה מתאים אולי לאנשים שרוצים לקחת אחריות על המצב, שהם מוכנים להיות אקטיבים יותר ופחות להסתמך על מה שהרפואה הציבורית מאפשרת. זה לא לכל אחד. זהו, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
מקווה שעזרתי, ירון.