היי שרוליק,
בנוסף לבדיקות שרשמתי ביצעתי קולונוסקופיה, סיטי בטן ואגן, סיטי חזה, הכל יצא תקין.
בסוף עבר לי הכאב/ תחושה (יתכן ובזכות מנוחה מספורט של כמה חודשים, אבל לא בוודאות)
שלום אלי,
יש לי את אותם תסמינים בדיוק כמוך
רציתי לדעת האם הצלחת למצוא א הסיבה לכאבים/ תחושות האלה.
שלום רב,
אני בן 32, בריא בדרך כלל, לא מעשן, גובה 1.87, 74.5 ק"ג, משחק כדורגל חובבני פעם בשבוע.
מזה כחודשיים יש לי כאבי בטן בצד ימין של הבטן, מימין לטבור, קרוב למותן ימין, כמעט תמיד עמומים וחלשים, לא ממש כאב אלא יותר מיחושים. במשך ימים בודדים גם הפסיקו, לפעמים נחלשים ולפעמים מתחזקים (אבל לא כאב בלתי נסבל אף פעם).
לעיתים הכאב יותר גבוה לכיוון הצלעות בצד ימין (לא הרבה פעמים).
א.ס. של איברי הבטן לא מצא כלום (פרט לתהליך איזואוקואי ככל הנראה המנגיומה בכבד). בדיקת דם- crp ו prot s antigen תקינים. בדיקות דם אחרות מלפני 4 חודשים היו תקינות.
צילום רנטגנן שביצע האורטופד לאגן תקין.
מזה חודש הפסקתי כדורגל בכדי לוודא שלא מדובר במקור שרירי ועדיין הכאבים לא עברו.
בנוסף תסמינים נוספים (שיתכן שאינם קשורים)
מזה תקופה ארוכה יותר יש לי הרבה ליחה , לאחרונה לעיתים יש בה מעט דם (לא כל יום ולא כמות גדולה).
בלוטת לימפה בצד ימין של הגרון הייתה לפני מספר חודשים נפוחה במשך כ4 חודשים- בא.ס. ולאחר מכן ב fna (דיקור מחט) לא יצאו תוצאות בעייתיות.
אני חושש שמדובר חס וחלילה בסרטן באחד האיברים באזור זה של הבטן, האם ישנן בדיקות שכדאי לי לעשות בשביל לשלול זאת?
שלום דני, (או כל אחד שיכול לעזור)
יש לי את אותם תסמינים בדיוק כמו שציינת
כאב עמום בצד ימין בבטן, לא תמידי, עבר, חזר, מחמיר, מוקל
בדיקות דם תקינות, א.ס. בטן ואגן תקינים, צילום אגן תקין ובדיקות של מספר רופאים (רופא משפחה אורטופד ורופא פנימי) שכללו מישוש הבטן וכד' ולא העלו דבר.
אני אפילו רזה ועוסק בפעילות גופנית פעם בשבוע, ממש כמוך...
אשמח לדעת האם הצלחת להבין במה מדובר או האם הכאבים חלפו או החמירו ואיזה בדיקות ביצעת?
תודה מראש