ד"ר הוברט ומר גוברמן היקרים,ראשית, אני מודה לשניכם מקרב לב על המענה המהיר והמעמיק. שלמה ההתעניינות שלך ראוייה להערכה, אשמח לדעת מה הרקע שלך בנושא.אתחיל בזה ששכחתי לציין באמת את נושא הבדיקה הגנטית ששלמה העלה (פרט מאוד מהותי ורלוונטי), אכן אבי עבר את הבדיקה מצ"ב התוצאות.בכפוף לאמור לעיל, אשמח לדעת האם XELODA היא האופצייה הרלווטנית או שעדיין מומלץ לבחון את החלופה ששלמה הציע (מיטומיצין C) - ד"ר הוברט, אודה להתייחסותך לעניין החלופה שהוצעה .בנוסף ד"ר הוברט, את ציינת כי קסלודה היא אופציה סבירה אולם היית ממליצה על מינון מנימלי - אודה באם תוכלי לציין כמותית.לעניין הערתו המלומדת של שלמה בעניין נטילת חומצה פולית במהלך הטיפול - בדקתי ואכן מסתבר שאבי נטל מולטי ויטמין מסויים, אינני זוכרת איזה בדיוק, לא כרגע לידי לצערי. לאור האמור אודה להתייחסות ד"ר הוברט, האם זה משנה את התמונה כך שיש לשקול בשנית חזרה ל - 5FU או שעדיין להמשיך בחלופה ולא ליטול במקביל את המולטי ויטמין.אגב - אשמח באם תוכלו לשפוך אור לעניין ההבדל בין 5FU לבין - XELODA' מבחינת אפקטיביות והאם זה אומר שסיכויי ההצלחה בכדורים יפחתו לעומת העירוי (שגם ככה בחלופה זו הם לא גבוהים).שוב תודה מראש אני מאוד מעריכה ואשמח לתגובה מהירה אם אפשר - אבי פשוט מתוכנן להתחלת הטיפול וההקרנות ביום ראשון (ההחלטה של כל המתואר התקבלה אתמול) כך שנוכל עוד לפעול בנדון ככל שסטייה מהמתוכנן היא רלוונטית.אני מצרפת מס' טלפון ברשותכם - באם ניתן יהיה לשוחח טלפונית אני מאוד אשמח0506-204174