מי יכול להמליץ לי על דר או פרופסור ממוחה בסרטן המעי הגס לחוות דעת שנייה וייעוץ נא עזרתכם אם מחשו מכיר מומחה שישלח לי שם וטלפון שלו למספר
0548040526 אמיר
תודה מראש למי שיעזור
שלום
אילה
הינו היום אצל מומחה בתחום אונקולוגיה במחלקה בסורוקה אני מצרף סיכום לביקור ראשוני רוצה חוות דעת ממך על המשך טיפול בינתיים גליתי לאמא שהיה לה סרטן ממאיר במעי הגס הי לא השלימה עם זה ולא מוכנה לעבור טיפול מונע כמורדיוטרפי והרופא הסביר שיש סיכוי 50%שהמקרה יחזור 50% שהמקרה לא יחזור וזאת מכיוון שהיה חור מהמעי מחובר עם שלפוחית השתן ומרוצים שתעבןר הטיפול מכיוון שיש סיכוי שהיה מעבר של התאים הסרטניים לשלפוחית למרות שבדיקות הדם וצילום ct החזה הכל תקין .hb=11.7 מה המלצותיך
שלום רב
לפני חודש אמא שלי אושפזה בבית חולים עכב כאבים בבטן תחתונה צד שמאל לאחר בדיקות היה חשד שיש לה דיטרטוקיליס עם פסטולה לשלפוחית השתן הצוואה הייתה נכנסת לשלפוחית השתן הייתה באישפוז ען טיפול באינטביוטיקה למשך שבוע ואז הוחלט על ניתוח להסרת חלק מהמעי הגס הסיגמה ואיחוי שלפוחית השתן ותפירתה הניתוח עבר בהצלחה ואמא חזרה לשגרה אחרי חודש מצלצל אלי הרופא המנתח ואומר שהתוצאות של החלק שנשלח לפתלוגיה מהמעי הגס התברר שיש סרטן ממאיר אחר כך התבקשנו לעשות בדיקות דם וגם צילום של החזה עם הזרקת חומר והתוצאות היו תקינות נקבע לנו תור למחלקה האינקולוגית בסורוקה להמשך טיפול מה יכול להיות הטיפול אני מצרף תוצאות של הפתלוגיה נא הסבר שלך אילה כי אני מרגיש מבולבל איך לעזור לאמא ואם את עובדת באופן פרטי מוכן לשלם עבור חוות דעת נא עזרתך נקבע לנו תור למחל קה אינקולוגית בסורוקה 12/3/2018