שלום רב בת 32 ללא היסטוריה משפחתית בריאה בדרך כלל
לפני חמישה חודשים החלו כאבים בצד שמאל ברום הבטן יותר בכיוון הצלעות ולפעמים בבטן עצמה. הכאבים לא חדים עמומים אך מציקים. גם בצלעות במגע כואב בחןדש האחרון החלו התקפי ריפלוקס חריפים וצרבות קשות גסטרןסקופיה וקולונסקופיב יצאו אתמןל תקינים לחלוטין אולטרסאונד בטן תקין מיפוי עצמןת תקין בדיקות דם תקין אין ירידה במשקל אין חוסר תיאבון אובחנתי לפני ארבעה חודשים בפיברומיאלגיה. שאלתי היא האם יתכן שמדובר בבעיה בלבלב? למרות כל הבדיקות שערכתי. ןהאם גסטרוסקופיה וקולונסקופיה שוללים בעיה חמןרה במערכת העיכול
שלום רב אני בת 32 ללא היסטוריה משפחתית וללא בעיות רפואיות.
לפני כשלושה חודשים החלו כאבים בצלעות בצד שמאל ולעיתים ברום הבטן קשה מאוד לאתר את מקור הכאב הכאב כמעט תמידי מתחזק ללא קשר בשכיבה ישיבה או תנועה. עברתי מיפוי עצמות שיצא תקין אולטרסאונד בטן שיצא תקין דם בצואה תקין בדיקות דם תקיןנות גם האוטואימוניות תקינות בדיקה נוירולודית תקינה ועוש מלא בשיקות שלא העלו שום מימצא. בימים האחרונים יש ריפלוקס קשה מאוד לפני שנתיים ביצעתי גסטרוסקופיה שהראתה בקע פיצפון בסרעפת ואדמומיות ברירית הוושט ביופסיה תקינה. הובחנתי בחודש האחרון עם פיברומיאלגיה כמו כן יש גם כאבי גב עליון חזקים. צילום חזה תקין. האם ייתכן שמדובר חלילה במחלה בלבלב בקיבה או בוושט??? יש לי תור לגסטרו בעוד שבועיים האם נישמע דחוף? יש לציין שיש לי תיאבון רגיל וממש לא הורדתי במשקל