אני מקבל ווקטיביקס ואירינוטיקאן על גידול רקטום גרורתי.יש לי תופעות לוואי בעור עם סדקים בקצות האצבעות ליד הציפורנים.מה ההבדל בין הוקטיבקס לארביטוקס?האם מי שקיבל וקטיביקס יכול לעבור לארביטוקס?ומה האירינוטיקאן עוזר כאן אם בכלל?
בתודה מראש
מה משניהם עדיף ?אם יש עדיפות בכלל.
האם החומר הניתן עימם חייב להיות אירינוטיקאן?שגורם לבלגן בבטן.או יש מצב לחומר אחר הניתן למשל עם האוקסלי??
התחלתי בווקטיבקס ולאחר שבוע החלה תופעה של פריחה ופצעים על האף.הרופא טוען שזה סימן טוב שמראה על יעילות הטיפול.כמו"כ הכאבים שהיו לי בגב וברגל נעלמו כולם מיד לאחר הטיפול הראשון
תודה על תגובתך.רציתי לשאול אם התגובה היא אלרגית האם נכון יהיה לקבל לורטאדין ואו אטרופין בזריקה ליד כנגד התופעה שמתבטאת רק בצמרמורות?
לא הבנתי במחילה את תשובתך בנוגע לחזרת האוקסלי לאחר אירינוטיקאן.מיד לאחר תוצאות הפתלוגיות של הניתוח המיילס שישנם בלוטות נגועות.קיבלתי 12קורסים של אוקסלי.הסמנים היו נמוכים בסביבות ה3.לאחר שלוש חודשים עשיתי פעט שגילה שיש חזרה לבלוטות באגן .הסמנים עלו ל6 הוחלט להתחיל אירינוטיקאן עם אווסטין.בתחילה הסמנים ירדו יפה אחכ החלו להופיע נודולים בריאות עם גוש באגן והסמנים עלו עד כ20.בהלמצת אונקולוג בכיר ממרכז דווידוף הומלץ לחזור לאוקסלי בניסיון לראות איך זה יעבוד..לאחר 4טיפולים הסמנים התייצבו ואפילו ירידה קלה.האם זה מהלך נכון מבחינתך?עכשיו אני לאחר עוד שני טיפולים ממתין לפעט