עדיין ממתינה לטיפול. שולחת פקס נוסף
פרופסור קשתן שלום רב,
מאחר ובמשך למעלה מחודשיים (כולל שיחה טלפונית היום ואתמול ) אני פונה אינספור פעמים לטלי ומקבלת הבטחות שהנושא ייבדק ואקבל מענה למחרת ומאחר ורופא המשפחה שלי נאלץ להתערב ולשלוח בעצמו 2 פקסים דחופים+פנייה טלפונית, שגם כן לא קיבלו כל מענה- אני נאלצת לפנות אליך מחוסר ברירה פעם נוספת ולבקש את יושרך המקצועית ודאגה לכך שאקבל בדחיפות סוף סוף איזשהו מענה ואדע מהו מצבי, מבלי שיעבור הזמן ולבסוף לא יהיה במה לטפל.
פרופסור קשתן שלום,
עדיין ממתינה לתשובה בנוגע לממצאים ולא בטוחה אם באמת מתבצעת בדיקה בנושא
אני בת 39 עם עבר של סרטן נוירובלסטומה מגיל שנה ועד גיל 4.5. לפני כשלושה וחצי חודשים בעקבות איבוד הכרה והקאת דם , הובהלתי לבית החולים ונתגלה אצלי גידול בוושט. כיוון שקיבלתי בבית החולים 3 חוות דעת שונות לגבי מיקום הגידול-אזור פרה-פילורי, שליש עליון ובכניסה לקיבה- הייתי מודאגת ורופא המשפחה בחר להעביר אותי לבית חולים אחר להמשך טיפול.
בבית החולים אליו עברתי מסרו לי את מיקומו המדוייק של הגידול 15 ס"מ מהשיניים. לפני למעלה מחודש וחצי הומלץ על ניתוח אך מאז הנושא בבירור עם גורם נוסף לשלילת גידולים במקומות אחרים.
במקביל היה לי דימום מפי הטבעת למעלה מחודשיים-והדמם הפסיק רק לפני כשבוע וחצי לאחר טיפול.
נכון להיום יכולת האכילה השתפרה ואני מצליחה לאכול באופן כמעט רגיל- מלבד האפשרות לבליעת כדורים ובנוסף אני לועסת את האוכל מספר רב של פעמים. המשקל שלי עדיין לא תקין אך אני מתאמצת לאכול הרבה מעבר ליכולתי בכדי לעלות במשקל.
הנשימה שלי עדיין לא תקינה ותחושת "השריפה" בוושט, בקיבה, במעיים ובפי הטבעת לא נעלמת.
איני ממהרת לניתוח או למלחמה בגידול ובכל זאת אני חוששת מכך שאאבד את הזמן ואמצא עצמי מלאה בגידולים כפי שהיה בילדותי (במקרה זה איני מעוניינת לטפל כלל). ברצוני לקבל את דעתך האם בירור לגבי גידולים חריגים מסוג זה לוקח זמן רב-כיוון שרופא המשפחה ואנוכי מנסים לברר טלפונית מהם הממצאים ואין עדיין תשובה.
האם להמתין או לנסות לקבל הקלה בסימפטומים והמשך מעקב במקום אחר?
תודה מראש על תשובתך והתייחסותך