שלום לך פרופסור קשתןגילו לי לפני הרבה שנים אבנים בכיס המרה במקרה. עשיתי אולטרסאונד וגילו לי על הדרך כמו שאומרים. הלכתי לכירורג של הקופה והוא אמר לי שאני יכולה כל החיים לחיות עם האבנים בכיס המרה אולם אם במידה ויתחילו לי כאבים מייד נוציא את כיס המרה. כל שנה עשיתי בדיקת אולטרסאונד וביקרתי אצל הכירורג והוא אמר לי שכל עוד ואין כאבים לעזוב הכל בשקט. לפני כמה חודשים עליתי על מכשיר האופניים בבית וקבלתי פתאום כאב בטן נוראי. הזמתי רופא בלילה והוא טען שלפי מה שהוא רואה זה לא מהאבנים אבל אני צריכה לעשות בדיקות גסטרו {היה לי את החיידק הליקבטור וטופל באנטיביוטיקה גם באותה תקופה ועשיתי בדיקה חוזרת של נשיפה והיה בסדר} היות ואני בת חמישים. עשיתי את שתי בדיקות הגסטרו באיכילוב והכל יצא בסדר. הרופא משפחה נתצן לי את הכדור לנטון שאני לוקחת בבוקר ומאוד עוזר לי. הייתי אצל הכירורג והוא אמר לי שאני צריכה להוציא את כיס המרה מייד. עשיתי השבוע בדיקת לקטוז ויצא לי 119 שהבנתי שאני רגישה מאוד למוצרי חלב. בנתיים אין לי כאבי בטן ואני רוצה לא לעשות כרגע את הניתוח כי אולי כאבי הבטן באו כתוצאה ממוצרי חלב ולא בגלל האבנים. שאלתי היא מה אתה ממליץ לי לעשות? והאם אתה עובד עם קופת חולים מאוחדת ומנתח דרכה? { שכחתי לציין שהכירורג מאוד כעס עלי שאני לא מעוניינת כרגע לעבור את הניתוח ואמר לי שאני מסכנת את עצמי, ולא מצא חן בעיני שהוא כעס עלי}. האם אתה מקבל ברמת אביב במאוחדת?