אני כרגע בטיפול של פרופסור צבי רם מאיכילוב ... לאחר שהוא ראה את הדיסק המליץ לי על המשך במעקב לטענתו המקום נגיש לנתוח אבל על מנת לא לקחת הימור הוא רוצה המשך מעקב בגלל שmrs כתוב שזה גם יכול להתאים לדיספלזיה למרות שהסיכוי לדעתו שזה נמוך לדיספלזיה
נכון עשיתי את הct במיון ויצא תקין ונתנו לי כל מיני בדיקות לעשות דרך הקופה כמו הולטר לחץ דם ועוד כמה דברים שמתוכם היה גם mri מוח ...שבmri הראשון יצא משהו לאתקיןאבל בסיכום היה רשום שהממצא לא ברור ובmrs עם mri יצא שחשוד לגליומה דרגה נמוכה אומנם יכול להתאים לדיפלזיה .. רופא אחד במליץ על הניתוח ולא ביופסה בגלל שזה קרוב מאוד לכלי דם ופרופסור צבי רם המליץ על המעקב ושבעצם אם זה יגדל אפילו מעט אז ניגש לניתוח שזה גם מפחיד אותי להיות במעקב ... ושאמרתי לו לגבי החזרה של הגידול עם זה גידול אחרי הניתוח כי הבנתי לרוב זה חוזר פה הוא אמר לי שיותר לא לקרוא ברשת כי אם הבדיקות הגנטיות טובות או משהו כזה אז הסיכוי שזה יכול לחזור נמוך וזה באמת ההפך ממה שכתוב באינטרנת ... כי לידע שצברתי מכל הרשתות להבנתי שאין החלמה מלאה לזה ...נכון להיום אין לי תופעות לוואי של משהו .. אני אפילו מצטער שעשיתי את הmri ועליתי על זה !!!
קודם כל אני הכי מודה לך על התגובה המלמדת !!!שני הפרופסורים המליצו על mri רק לעוד חצי שנה .... מה אתה חושב על זה ? דבר שני גם אם אחרי מעקב של שנה נגיד ולא גדל אבל יש סיפורים ולרוב זה גם יכול לגדול אחרי 3 שנים או יותר או אולי פחות מה דעתך גם על זה אשמח לשמוע ... וכמובן דבר אחרון אם נגיד ולא היה צריך mri אז איך יצא בmrs שזה נוטה לכיוון הגידול אתה חושב ? חוץ מזה זה באמת נכון עשו לי את הmri במיון !!! ולפי מה שאני קורא ואני קורא מאוד לצערי שממאיר מדרגה נמוכה זה לא כזה נדיר שמתגלה בממצא אקראי
אשמח מאוד ללמוד מניסיונך המלמדת ללא ספק
מי שלח אותי לmriולmrs השני זה ניוריוכירוג שראש את הדיסק הראשן של mri שבגלל סחרחורות שעשיתי למרות שctראש טצוואר יצאו תקינים זה היה כאיחו המשך בירור שגרתי כזה ניורולוג לדעתה זה היה רק משהו מולד לפי התוצאות של הmri ראשון אבל בכל זאת נשלחתי ל ניוכורויג ליתר ביטחון והוא פתח את הדיסק ואמר של סחרחורות אין קשר לזה ממצא ושזה יכול להיות מולד וגם כידול קטן ישכול לעשות בעיות בעתיד וקשה לו לומר נכון לעכשיו גם בגלל שעבר האדרה קלושה
ואכן התותאות של mriעם mrs השני ...יכול להיות שזה הקראי ומשהו שיצא על הדרך כזה אבל עם סיכוי למשהו גידולי
קודם כל תודה על התשובה הכנה ...
אני רוצה לדעת גם אם מצליחים להוציא את הגידול בדרגה נמוכה התחולת חיים זה בין 4 ל 10 שנים ?