מנסין שלי התרופה היא לתת לה לנוח אח לעדות איתה דברים כי בכל זאת קשה לה והיא עייפה לא לתת לה לשכב כל היום !
להכין לה אוכל מביא שקדים לימון דבש פירות ירקות ג’ינג’ר ביצים אורגנים עוף אורגני והכל בריא
יכול להיות שקנביס רפואי עוזר גם לפחות ככה זה נראה וגם זה עוזר בתופרות חוסר תאבון שיהיה שהיא תסיים לקחת סטרואידים
שלום אמא שלי הובחנה בסרטן ראש גידול גרורתי שהגיע מהשד לפני שלוש שניםבערך סוג סרטן הוא קרצינומה her 2 positivebreast ca היא עברה בהתחלה אקרנות רדיו כרורגייה ושראינו שזה לא עוזר עברה ניתוח להוצאתו ואחר מכן חזר לה פיזור גרורות בכל הראש וגם אז עשתה רדיו כרורגייה שוב וזה עזר זה היה לפני כשנה מאז היא מטופלת בהרצפטין ופרזטה באסותא לאחרונה היו לה רצף של 10 חודשים שהגידול ומה שנשאר יותר נכון מסביב לא מראה החמאה היא השאלה שלי עם הטיפול מתאים לה ואם יש צורך לשנות או להוסיף משהו ?
אימי היום במצב שהיא אוכלת בזכות הקנביס והיא לא יורדת במשקל אפילו עולה אבל היא עברה כמה אירועים של פירקוסים וזה פזה בא באופן קוגניטיבי וגם היא מבולבלת ולא יודעת מה השעה ואיזה יום היום וגם לא זוכרת שמות איך מתקשרת איתנו כמאת רגיל עם בעיות בזיכרון השאלה השניה היא האם אימי יכולה לשפר את מצבה ולחזור לימים שהיא דיברה והיתה צלולה או שזה נשאר ככה או מחמיר ?