תודה על תשובתך המפורטת, אשמח לדעת איפה אתה עובד? האם אתה מומחה/מתמחה בתחום? אני עובדת בבי״ח רמב״ם. האם יתכן שאנחנו מכירים?
יש פה בעיה כנראה באתר, צירפתי פעמיים את הדו״ח הפתולוגי, אבל הוא לא עלה משום מה. מוכנה לשלוח למייל האישי שלך, אם תסכים כמובן... המייל שלי הוא osnatas@gmail.com אז אם אתה מוכן אשמח שתכתוב לי למייל זה.
אנחנו מבולבלים ומאוד מודאגים, מותשים מחודש וחצי שהפך את חיינו, כל פיסת מידע מועילה וחשובה, לכן אשמח אם תכתוב לי למייל, משם אוכל לשלוח לך את בדוח הפתולוגי.
מנהל רדיותרפיה אמר לי שאין שוב צורך ב CT PET והוא אמר שאין צורך. האם זו טעות?
מנסה לצרף שוב תשובה פתולוגית
אשמח אם תוכלי גם לפרט קצת על הגידול, מהו אחוז חזרת הגידול, האם באמת לא שולח גרורות, כפי שהוסבר לנו, מהי הפרוגנוזה?
לציין שבעלי בן 45 ועד לפני חודש, כשגילינו את הגידול, היה בריא לגמרי.
שלום, לבעלי התגלה גידול במוח, חשבו שזו מנינגיומה, אך לאחר הניתוח קיבלנו תשובה פתולוגית שונה: Hemangiopericitoma/ solitary fibrous tumor Anaplastic grade 3 , הגידול היה מאוד גדול, באיזור הטנטוריום, פלש גם מתחת לטנט, חסם את הסינוס הורידי, פלש לעצם הגולגולת והצריך ניתוח מאוד מורכב, עם הסרה של העצם והחלפתה ברשת טיטניום, לקיחה של שומן מהבטן. הרופא המנתח הסיר את כל הגידול, למעט מספר שאריות שהגדיר מיקרוסקופיות. הרופא דיבר על סיכויי חזרת הגידול ועל הצורך בטיפולי רדיוכירורגיה.
מהרופא המנתח הבנתי שזה נחשב לגידול ממאיר, אבל הרופאה בקופ״ח מתעקשת שזה גידול שפיר ולא מסכימה לעדכן במערכת הקופה שהגידול הוא ממאיר. מה שכמובן לא מאפשר לנו לקבל זכויות רבות המגיעות לנו, במידה וזה באמת גידול ממאיר.
אשמח אם אוכל לקבל הבהרה בנושא- האם הגידול ממאיר או שפיר?