(מצטערת אם זה ארוך אבל אני חייבת לפרט את כל התרחיש כדי שתתנו לי אבחון)
לפני שבוע עשיתי החלקה לשיער בלונדיני. ההחלקה הייתה אמורה להיות החלקה מאושרת ע"י משרד הבריאות אך ברגע האחרון הספר הודיע לי כי זאת החלקה לא חוקית והיא אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות (כשהחומר היה על הראש) כמובן שדרך חזרה כבר אין ומרוב הלם וחוסר ידע באותו רגע הוא המשיך את ההחלקה. אין לי ספק שזאת החלקה "ברזילאית" (למרות ששמה כבר השתנה בארץ) וכל הסיבות מוכיחות שזאת באמת החלקה מסוג זה.
בימים שההחלקה הייתה בשיערי הכל היה בסדר מלבד הריח העז שנדבק לשיער. אם לאחר שלושה ימים בחפיפה התחילו לי מעין לחצים בראש. בהתחלה הכל היה בסדר ולאחר כמה שעות שהנחתי את הראש בנסיעה התחיל לי כאב מוזר בחלק האחורי, כשנגעתי בראש המגע לא היה לי רגיל ובכל השבוע האחרון הלחצים באים והולכים. היום נגעתי בשיער ומצאתי שהנוקדה שכואבת לי היא באחורית הראש בגומה. מידי פעם הלחצים מתפשטים לי לצידי הראש ומרגיש לי כמו קשת שהידקו לי על השיער. (הכאב הוא מעין כאב של חצקון שנמצא מתחת לעור ורק כשנוגעים בו מרגישים את הכאב) . זה אינו כאב כמו מגרנה אלא כאבי לחצים.
אני כל השבוע לא רגועה מפחדת שבגלל הטעות הרגעית הזאת זה יעלה לי ביוקר. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת שאדע האם לפנות לרופא או לחכות תודה מראש