יועץ האגודה למלחמה בסרטן בתחום סרטן העור
מרצה בכיר, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר, אוניברסיטת תל אביב
יו"ר ועדת בחינות ההתמחות, רפואת עור ומין
מנהל המרכז לפסוריאזיס וטיפולי פוטוטרפיה, ביה"ח ע"ש שיבא, תל השומרתנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
1.אני משחק כדורגל בבריכה שאני מנוי.. , ולפעמים אני משחק בשמש אני מאוד משתדל לשחק ב8 בבוקר עד 11 בערך , או מ-2וחצי עד 4 וחצי אחרי צהריים
2. עכשיו זה שעון חורף , וגם אני רואה שמופיע שרמת הקרינה לרוב היא נמוכה ולעיתים מוגדרת בינונית
היא לא קיצונית או גבוהה , גבוהה מאוד כמו בקיץ.. ,
הבעיה שאני משתזף בכל זאת , לא נשרף אבל משתזף , ואני מודאג האם זה מזיק לעור שלי גם אם מדובר בקרינה נמוכה שזה גורם לי להשתזף?
השאלות -
1. אם אני משתזף שאני נמצא בשמש בשעות שהקרינה נמוכה זה מזיק? , אם אגדיל ואשחק ממש ב-6 בבוקר עד 8 בבוקר..
2. האם נזקי השמש כפי שראיתי זה פוגע בדיאןאיי של העור , האם זה יכול לפגוע בבנים שלי שהם יצאו פחות דומים לי בגלל זה? או משהו כזה
3. האם זה פוגע במוח?
4. האם יש שיזוף שהוא לא מזיק? , או פחות מזיק? , מה אני יכול לעשות , הם לא מדליקים את האורות שחשוך, אלא אם יש חוג כדורגל שזה פעמיים בשבוע.. , וגם בערב יש לי עיסוקים..