דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,
לפני מס' שנים עברתי כריתה מלאה של בלוטות התריס עקב PAPILARI METASTATIC CARCINOMA בה הוצאו גם בלוטות הפרהטירואיד ומאז אני נוטלת אלטרוקסין 1 של 1000וכדורי סידן 6 ביום +ALFA D3 1 . למרות נטילת הסידן הרבה ספיגת הסידן בגוף שלי היא 7.9, 8.2 שזה נמוך מאוד ואני מרגישה נימולים. לא מצליחה להתאזן. החלפתי את כדורי הסידן לסידן סנדוז. למרות שאני מרגישה גם לא כל כך טוב לאחר שבועיים של נטילת התרופה. האם מותר להמיס 2 טבליות בבת אחת בכוס מים ולשתות? וכל כמה זמן מותר לקחת את כדורי הסידן?
נא תשובתך הדחופה
תודה רבה ויום נפלאאורנית