דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום, אבא שלי נמצא בתת תזונה חמורה עקב סרטן ריאות (1.70 על 42 קילו). הוא לא מסוגל לאכול מזון רגיל (מגעיל אותו), אז אני משתדלת שישתה אנשור ביום, ויאכל פודינג הדסה אחד, וככה אנחנו שומרים אותו על סביבות ה800 קלוריות ביום, והוא בשום אופן לא מוכן להכניס עוד משהו לפה.
השאלה שלי היא כזאת, האם עדיף להחליף את הפודינג שהוא אוכל, באנשור נוסף בשל הערכים התזונתיים, או להשאיר את הפודינג בשל הערך הקלורי הגבוהה (475) והחלבון (16.5)?
וכמובן אם יש רעיונות נוספים לתזונה שלו, שהם בעלי נפח מינימאלי מול מקסימום קלוריות אשמח לשמוע. תודה