דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
הי,
בת 48, דיאגנוזה של טריפל נגטיב דרגה 3 לפני שנתיים, שטופל. לפני כחצי שנה דיאגנוזה של שלב 4 כרגע בשד, בעצמות ובלימפות.
צמחונית.
דיאטן קליני אמר שאין מה לשנות תזונה בשלב הזה.
תזונאית נטורפיסטית אמרה שצריך להוריד את רמת החומציות, לעבור בעיקר למזון בסיסי, ולהוריד לחלוטין סוכרים וקמחים לבנים. להתבסס על קטניות, ירקות ופירות + תוספי אומגה 3, ויטמין C, פרוביוטיקה.
קראתי היום מחקר שאומר שצריך להפחית נחושת בגוף - מה שאומר שאסור לאגול קטניות בכלל, ואם כבר קמח אז שיהיה לבן, ואם כבר אוכל אז שיהיה חלב, גבינה לבנה וכו'.
מה עושים עם המידעים הסותרים? אני מאמינה גדולה של תזונה (כאמור צמחונית מגיל 9).
יש לומר שניסיתי את הדרך של התזונאית אחרי 3 חודשים יש החמרה במצב ההתפשטות של הסרטן (אולי האוכל לא הספיק לעבוד, ואולי כמות הנחושת בדם עלתה, ואולי שום דבר לא באמת משנה אחרי שהסרטן מתפשט).
האם תוכלי לסייע לי בלהבין מי צודק?