דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום לכולם!
במסגרת התזה שלי באוניברסיטה העיברית בפסיכולוגיה קלינית אני חוקרת PTG (גדילה לאחר טראומה) בנשים שחלו בעבר בסרטן השד או בסרטן צוואר הרחם. זה מחקר מאוד חשוב שיכול להביא להרבה שינויים חיובים בחיים של חולי סרטן ומחלות מסכנות חיים אחרות.
(ועדת האתיקה אישרה את המחקר)
אם חליתן בעבר בסרטן צוואר הרחם אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הבא:
https://docs.google.com/forms/d/1pi-ZegI5-Y29Rx1X2Mbjz7_Wa7R0MyrV4fdYPthkr_4/viewform?usp=send_form
בנוסף אם אתן מכירות נשים נוספות שחלו בסרטן צוואר הרחם אשמח אם תוכלו לשלוח להן את השאלון.
השוס הגדול! לכל מי שתמלא את השאלון המצורף אני אשלח שובר של קפה ומאפה! (מי שלא רוצה לא חייבת לכתוב את השם- אבל אז פשוט לא אוכל לשלוח לה את השובר)
תודה רבה רבה רבה!!!!!
סתיו