דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בסדר גמור תודה רבה לך ושאלה קטנה נוספת יש שמועה שמסתובבת שלא מצאתי לה כל סימוכין שאומרת שלחולי סרטן מומלץ להתרחק מגלוקוז..
האם יש אמת בדבר?
שלום שמי רוני אני בן 24 וכרגע מחלים מסרטן האשכים ששלח גרורות לרטרופריטונאום. עברתי מספר ניתוחים להסרת הגידולים ובנוסף מספר מחזורים של כימותרפיה.
נכון להיום אני במעקבים ומרגיש טוב ולא נוטל שום תרופה. בעבר הייתי מאמן ומתאמן בסוגי ספורט שונים היום המצחב שונה כי הגוף עוד מחלים ולמרות שאני צעיר הכושר הגופני שלי רחוק מאוד מלהיות מה שהיה לפני.
ההקדמה הארוכה הייתה למעשה כדי לשאול לאיזה תפריט כדי שאדבוק? מאילו מאכלים אני צריך להימנע יותר מאחרים? והאם יש מאכלים שכדי שאקפיד לאכול?
בברכה רוני