דיאטנית בכירה ביחידה לתזונה ודיאטה במרכז רפואי תל אביב. עוסקת בטיפול תזונתי בחולים מאושפזים. דיאטנית המכון האנדוקריני במרכז רפואי תל אביב מתמחה בטיפול בסוכרת בהפרעות ובגידולים אנדוקריניים שונים. מנחה עם השפית והעובדת סוציאלית איילת ברק קבוצות בישול בריא למתמודדים ולמחלימים באגודה למלחמה בסרטן.
תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי. שמי אלינור ואני בת 27.5 .
לפני שלוש שנים הובחנתי כחולה בקרציומה פפילרית של בלוטת התריס.
עברתי 2 ניתוחים לכריתה מלאה, טיפול ביוד וכמובן מעקבים וכו.
עקב המחלה עליתי 20 קילו. בעבר הצלחתי לרדת כ15 קילו דרך דיאטת הדר סימונס (למרות שקראתי שלא מומלץ עקב המחלה)
לפני כחצי שנה חלה בעייה עם האיזון שלי בגוף ושוב עליתי את כל אותם הקילוגרמים ויותר..מזה כמה חודשים שאני מתאמנת בחדר כושר ושומרת על תזונה נכונה והצלחתי לרדת כמה קילוגרמים אבל הדרך עוש ארוכה ומתישה. בשנייה שיש בעיה באיזון שוב עולה קילו .
אני ממש מרגישה חוסר ביטחון עקב המשקל שעליתי ולא מרגישה שיש שינויים . מה אני יכולה לעשות?
האם ניתן להתאים לי תפריט? חשוב לי לציין שהייתי אצל תזונאית בעבר שלא ממש ידענ איך לעזור לי.
בנוסף אני טבעונית וכן צורכת סויה ביום יום..
עזרתך. תודה.