שלום ד"ר
אני בן 27
יש לי בחודשיים האחרונים כאבי בטן בעיקר בחלק התחתון של המעי אך גם בחלק העליון, וכן יציאות מפוררות, ושלשולים והמון ריר, בנוסף לאחרונה גם קצת כאבי גב אמצעי עליון ותחתון, לא חזקים ולא מעירים משינה, אך מטרידים קצת וכן ירידה במשקל, הייתי אצל רופא משפחה שמישש בלוטות ולא מצא שום נפיחות בבלוטות, והוא שלח אותי לבדיקות דם תפקודי כבד ולבלב וכן שקיעת דם בדיקות שתן, ובדיקות צואה והכל היה תקין לחלוטין. חוץ מהליקובקטר די גבוה (69) קיבלתי טיפול ולא עזר כלום. והלכתי לגסטרואנטרולוג עקב הימצאות של דם אדום בצואה, והוא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה, ששניהם יצאו תקינים לחלוטין. חוץ מבצקת קלה בקיבה שהרופא אמר שזה קשור להליקובקטר. לפני חצי שנה היו לי כמעט את אותם תסמינים במשך חודש + ועבר לגמרי , ועשיתי אז בדיקת דם סמוי שיצאה תקינה וכן בדיקות דם וכו' וכן בדיקת אולטרא סאונד שיצאה תקינה חוץ מלבלב שלא הודגם עקב גזים. (לפני שנתיים וחצי היה לי ניתוח אפנדיקס שנעשה לאחר שהודגם בסי טי)
ועכשיו עדיין התסמינים הנ"ל קיימים וכן יש חוסר תיאבון ובחילות יש לציין שאני די חרדתי מכל המצב הזה וחושב על הבריאות שלי באובססיה מה שואמר שאני די היפוכונדר (והרופא משפחה חושב שהכל נובע מזה) אבל עדיין הירידה במשקל שזה איזה 6 קילו בחודשיים מאוד מטרידים אותי
האם ד"ר לדעתך יש כאן חשש של סרטן הלבלב או של המעי הדק או סרטן בחלל הבטן או משהו כזה??
(יש לציין שאין לי במשפחה שום מקרה של סרטן ב"הואני גם לא מעשן בכלל ויש לי משקל תקין וכן אין לי איזושהי רגישות או אלרגיה)מאוד אודה לך על תשובה