שלום,
יש לי נפיחות בצוואר כבר מעל חצי שנה, זה התחיל מבליטה אליפסית לרוחב מתחת לסנטר, ועכשיו כאילו 'נמחק' לי עצם הלסת לכל אורכה, ללא כאבים, הייתי אצל א.א.ג, והיות ויש לי קשרית שפירה ישנה (מעל שנתיים), נעשה לי FNA שיצא תקין, הנפיחות ממשיכה, בינתיים, ואולי בלי קשר, התחילו לי בעיות עיכול, תוצאות MRE הינם: בת 38 , הופנתה ל . קודמת מ 17.3.2017- CT הבדיקה הושוותה עם בדיקת כבד בגודל ומבנה תקין. בטחול נראה תהליך ציסטי בקוטר 12 מ"מ. טחולון בשער הטחול. כליות בגודל ומבנה תקין. אדרנלים ללא ממצא. מספר בלוטות מתאדרות נראות בשורש המזנטריום סמוך לאיזור המסתם האיליוצקאלי, ללא איזורי מחלה חד משמעית . נראה עיבוי דופן ואי סדירות עם קצת האדרה של לולאת איליום במראה לא אופיני למחלת מעי דלקתית. תוספתן נראה תקין. גם הסגמנט הדיסטלי הסמוך למסתם האיליוצקאלי מראה עיבוי דופן ללא הרחבה פרא סטנוטית משמעותית עם רושם להידבקויות בין לולאות מעי באזור זה. הממצאים דורשים המשך מעקב, לא טיפוסיים, לא חד משמעיים אולם לא ניתן לשלול באופן מוחלט מחלה.
בדיקת קולנסקופיה תקינה,בגסטרוסקופיה ראו זוית בקיבה שהקשתה על מעבר.
אני סובלת מהקאות, מקיאה כמעט כל מה שאני אוכלת, שילושולים רבים, משלשלת גם אחרי שתיית מים בלבד, כמובן ירדתי 15 ק"ג בחודשיים אחרונים, יש לי הזעה מוגברת בעיקר לפני ואחרי השינה- לא בלילה. עייפות ולאות, ייתכן גם בגלל שאני בקושי אוכלת. נמצאת במעקב גסטרואנטרולוג. אבל בגלל הנפיחות בצוואר ובגלל שיש לי ממצא בבלוטות הלימפה במעי האם האם יש לי סיבה לחשוש ללימפומה? ואם כן מה עליי לעשות כדי להגיע לאבחנה?