תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
לפני כשנתיים התגלה אצלי סרטן שד. עברתי ניתוח כריתה של שד ימין, כימותרפיה והקרנות.תקופה ארוכה לא חשבתי בכלל על מין ובעלי קיבל את זה בהבנה.בזמן האחרון המין כן חזר לחיינו, והאינטימיות נעימה לי, אבל התעוררה בעיה שמאוד קשה לי לחלוק אותה ולכן הפורום הזה הוא הזדמנות טובה עבורי.לפני הכריתה הסיפוק המיני היה הרבה יותר חזק, והיום אני מרגישה שאני הרבה פחות מסופקת מינית, או שהרבה יותר קשה לי להגיע לאורגזמה. זה אולי נשמע מצחיק אבל אני מרגישה שלגירוי של השד הימני היה תפקיד מאוד חשוב באורגזמה לפני הכריתה. תמיד הרגשתי שהשד הימיני הרבה יותר רגיש מהשד השמאלי. אני לא מצליחה להגיע לאותו ריגוש עם השד השמאלי. היום הרבה יותר קשה לי להגיע לאורגזמה, וגם כשאני מצליחה זה הרבה יותר חלש ממה שהיה. האם יכול להיות שזה נפשי לחלוטין או שיש גם מרכיב פיזיולוגי, והאם אפשר לעשות משהו בנדון?מקווה שאני לא נשמעת מטופשת מדי.תודה מראש