תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי, לאחר הסרת גיסטה תירוגלוסלית בגודל 5.5 סמ ובה קרצינומה פפילרית מעל 2 סמ, עברתי ניתוח לכריתה שלמה של בלוטת התריס ובפתלוגיה גם התגלה קרצינומה פפילרית 0.6 ס״מ. לאחר חודשיים עברתי טיפול ביוד רדיו אקטיבי תחת תירוגן. קליטת יוד 0.6%, לאחר הטיפול במיפוי הודגמה קליטת יוד באיזור מיטת התירואיד. רמת תירוגלובולין 2.7, נוגדנים לTG שליליים. Tsh 4.05 נוטלת יוטירוקס. האולטרסאונד לפני הטיפול ביוד: באיזור סובמנדיבולרי בלוטות לימפה עד גודל 1*2.1סמ עם מרקם שומני וואסקולריזציה מרכזית.
אני פונה כי אני מרגישה ממש רע יש לי כאבים נוראיים בצוואר ותחושת חנק, בשרירים, התכווצויות שרירים חזקים, כאבים בחזה וכאבי ברכיים נוראיים- כאילו רוסקו, אני צולעת. ההיתי אצל 2 אנדוקרינולוגים ובבדיקת הרופא המנתח ע״י סיב אופטי בלבד, נאמר לי שאני צריכה מעקב איזון בלבד אבל אני מאוד מודאגת בגלל הכאבים בצוואר ובגוף. מה עלי לעשות? בנוסף לא עשו לי אף לא פעם אחת לא סיטי לא Mri, איך אני אמורה לדעת שהכל תקין במיוחד שאני מרגישה כך.