תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,
אני בן 36, מעשן (כ-10 סיגריות במיום בממוצע), שותה לעיתים רחוקות (נניח כוסית בשבוע).
במהלך החודש האחרון היה לי כאב בלחי הפנימית - הלכתי לרופא שיניים והוא אמר שמדובר בטראומה כתוצאה מנשיכה של הלחי על ידי השיניים. יש שם סימן של חתך בדיוק בנקודת החיבור של השיניים. מאז זה עדיין שם אבל לא כואב בכלל. כל הסיפור הזה גרם לי תחושות לא נעימות לפעמים בפה ובצוואר (אבל אין שום התנפחות של הצוואר או משהו בסגנון). רופא השיניים אמר לי שצריך אולי לשייף את השן כי עד שלא נעשה את זה השן תמשיך לפגוע ברקמה שם וליצור טראומה קבועה.
משיטוטי עם הלשון בפה מצאתי בנקודה גבוהה יותר בלחי (שאני לא מצליח לראות במראה) - מול השן הטוחנת האחרונה למעלה - כמו חתך כזה שלא כואב בכלל אבל נמצא שם לפעמים ולפעמים כאילו מתרפא. כאמור, אני לא מצליח לראות את החתך - רק מרגיש את קיומו עם הלשון. אין לי "חתך" דומה בצד השני.
רציתי לשאול אם צריך לפנות שוב לרופא השיניים או שיש מישהו אחר והאם זה נשמע כמו משהו סרטני.
אשמח מאד להסבר.