תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום , שמי ולד בטלין.
אמי חלתה בסרטן המוח ונפטרה תוך שנה , 2 גידולי סרטן עמוקים מאוד שהתגלו תוך שבוע . אני אסביר , השבוע החל משישי עד שישי.
שישי , אמי ואני היינו במסעדה הכל היה טוב , היא הרגישה מעולה
שבת (ערב) אמי התחילה להרגיש רע מאוד וכאבי ראש הזים.
ריאשון , הכאבי ראש לא נגמרו וככה עד יום שלישי , עד שהיא נשלחה למיון
חמישי גילו את הסרטן .
שישי , אמא נכנסה לסוג של קומה למשך שבועיים עד שהתעוררה , והיא לא הייתה אותו הדבר.
עם החודשים המצב החמיר וכמו שהרופאים נתנו שנה לחייה כך היה ..
השאלה שלי היא , אמא גם חלתה בסרטן הרחם מאוד קטלני וכשהיא נכנסה לניתוח לקריטת שחלה , קרטו לה את השחלה הלא נכנוה (השחלה עם הסרטן הייתה שלחה שמאל וקרטו לה את שחלה ימין) , לאחר מיכן חיכו שנתיים שלמות עד לניתוח הבא של השחלה שמאל , במשך השנתיים האלה לא עשו טיפולים ולא היהי כלום , רשלנות רפואית .
האם הסרטן בשחלה , מיכיוון שלא טיפלו בו במשך כשנתיים , יכל לגרום לסרטן המוח ? לאמא התגלה הסרטן במוח כשנה אחרי המקרה של הסרטן בשחלה שלא טופל , בגלל רשלנות רפואית של הרופאים בבית חולים צפת.
אני מאוד הודה על תשובה , אני יוצא למסע חדש בחיי למצא את האשמים ולתבוע את בית חולים צפת על רשלנות רפואית שגרמה למוות בסופו של תהליך . .