תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אהלן...אני בת 23, לפני כחודשיים גיליתי גוש בצוואר, ממש באמצע בין האוזן לכתף. נבדקתי אצל רופא המשפחה שלי ואצל מומחה א.א.ג ושניהם הפנו אותי לבדיקות כמו אולטרהסאונד צוואר ולימפות+בטן וכליות וב.דם.
המומחה טוען כי זוהי בלוטת לימפה מוגדלת ממחלה ויראלית (לא זכור לי מתי הייתי חולה בתקופה האחרונה) ובUS גילו עוד בלוטות לימפה מוגדלות גם בצד השני. הוא אמר לי שבמידה והגוש לא נעלם או גדל לחזור אליו עוד חודש, ואכן הגוש לא נעלם ואף גדל.
זה לפעמים מקשה עליי לבלוע, ולפעמים אפילו כואב. לפני כמה ימים קמתי מזיעה באמצע הלילה, ואני כבר לא יודעת אם זה סימפטום או שאני באמת כבר מתחילה לדמיין דברים. יש לי המוגלובין נמוך, אנמיה שצצה לא מזמן ולימפוציטים גבוהים.
משאירים אותי באוויר עם תשובות כמו " על פניו זה לא נראה סרטני" ומצד שני אני שומעת על מקרים ואף מכירה אנשים שלקח להם המון בדיקות ואין ספור חוות דעת עד שרופא גילה שזה סרטני, ועברו את אותן בדיקות שעברתי, וקיבלו את אותן תשובות שאני קיבלתי.
האם יש מקום להיות "נודניקית" לרופא שלי ולבקש ממנו ביופסיה?