תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום וברכה.
אני בן 34 בריא בד"כ ולא נוטל תרופות ע"ב קבוע. מזה כארבעה חודשים אני מוטרד מתחושה של צריבה בחלק הקדמי, המרכזי והעליון של הלשון, מעין תחושת יובש חריפה כפי שמרגישים לעיתים בימים שאחרי מגע עם מאכל חם בלשון. לעיתים נראים מעין שערות קטנות לבנות במרקם הלשון במקום, כמו קילופים עדינים, כאילו המקום שרוט. לאחרונה, כאשר התחושה היתה חזקה, לאחר צחצוח שיניים ופה יבש במיוחד ראיתי נקודות דימום קטנות על פני הלשון באותו איזור.
אציין כי כשהכל התחיל לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא א.א.ג שאמר שנראה לו שזו פטריה ונתן לי דקטרין אוראל ג'ל שלא כ"כ עזר. רופאת המשפחה אמרה לי בביקור האחרון שאם זה ימשיך להטריד אותי, שאקבע תור לרופאת עור. לאחרונה הייתי אצל רופא שיניים ושיננית והעלתי את הנושא. בבדיקה הרופא אמר שלא מצא דבר והמליץ לעשות בדיקות של ויטמינים ולצחצח את הלשון, אך אמר שזה לא נראה שום דבר רציני.
אני מאד חושש שמדובר בסרטן או משהו רציני אחר ופשוט לא עולים על זה ולא רוצה שהמצב יתדרדר.
האם החשש שלי מוצדק? מה אתם ממליצים לעשות או למי לפנות, שיכול לקחת את הנושא ברצינות ולתת אבחנה ברורה?
תודה רבה.
שימי