תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
ב-18 במרס 13 עברתי ניתוח, לשיחזור לסת . להלן .תאור האבחנה במכתב השחרור s/p squmous cell caecinoma (both) primary intra-o88eous carcinoma לאחר שהחלמתי מהניתוח והגיעו תוצאות פתולוגיה של החומר שהוצא מן / עם המנדיבולה הוחלט ששיש לבצע הקרנות. ב- 17 יולי 13 סיימתי סידרה של 7 שבועות הקרנה 5 ימים בשבוע . אני יודעת שהדרך שעוד ארוכה להחלמה כזו או אחרת. קיבלתי מהאונקולוגית תרופות שונות שיעזרו לי לעבור את הכאבים והמגבלות למשך השבועיים הקרובים. בקשתי מן המומחים של הפורום היא לעזור למצוא מזור/תכשיר טוב, מאיכות טובה לטפל בהעלמות כמעט מוחלטת של הרוק. נכון להיום אני חווה רוק סמך ויבש שבעת דיבור, אפילו קצר, חונק אותי. האם יש תכשיר כלשהו שיכול לדלל את הרוק. ברשותי תכשיר בצורת ג'ל הנקרא biotene for felief of dry mouth . האם יש תכשירים נוספים לא חומציים (כתוצאה מהקרנות נוצרו חתכים בלשון ובשפה התחתונה ותכשירים חומציים הם בלתי נסבלים. ) אם למי מהמומחים ידוע על מוצר איכותי שניתן להשיגו בארץ או בחו"ל שלא ניתן להשיגו בארץ אשמח לקבל המצלה. יש לי משפחה וחברים בכמה מארצות המערב שרוצים נורא לעזור לי במשהו... ןבכלל מלבד תכשירים האם יש טיפול כלשהו , אולי אלטרנטיבי שיכול להקל על המצב ולאורך זמן . אודה לכל המלצה שתקל את חיי.