תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום, לפני 6 חודשים החל לי כאב ראש פתאום, זה תקף אותי בסביבות הצהרים ולא יכלתי לעשות כלום חוץ מללכת מהלימודים הביתה ולנסות לישון, בהתחלה חשבתי שזאת מיגרנה אך מאז הכאבים לא פסקו. יום אחרי יום סבלתי מכאבי ראש שהקרינו גם לשיניים ועם הזמן כאשר חזרתי ללימודים (אני סטודנטית) החלו גם בחילות וסחרחורות. בהתחלה הלכתי לרוםא שיניים לבדוק את השיניים ולא מצאו כלום, הלכתי לרופא פה ולסת שאמר שאולי הכאבים הם בגלל שאני סוגרת חזק את השיניים בלילה , חזרתי לרופא שיניים שסתר את רופא פה ולסת.
הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שלא מצא כלום ושלח אותי לצילום סיטי מערות הפנים, התוצאות חזרו עם תשובה של סינוסיטיס קל אבל לטענת הרופא אין סיבה לכאבים כאלה. (במהלך אותם חודשים הגעתי למיון עקב כאבים בלתי נסבלים שם עשו צילום של הסינוסים וגם נאמר לגבי הסינוסים.
הכאבים המשיכו ולא יכלתי לתפקד במסגרת הלימודים באוניברסיטה.
הלכתי לנויירולוג שדיגדג אותי ברגל ולא מצא כלום.
לפני חודשיים הכאבים נחלשו וכבר לא הרגשתי אותם כל יום כל היום אלא רק לפעמים.. הכאבים עברו לאיזור הראש האחורי עם כאבים בצוואר ובבלוטות לימפה (שנפוחות מזה שנה וחצי אבל הרופא אמר שזה בסדר)
כרגע הכאבים ממוקמים באיזור הצוואר והלוטות והראש תוקף לפעמים הכאב פחות מוגדר והוא גורם עושה אותי עצבנית כל הזמן כי אין לי איך להתמודד איתו.
הדבר הבא שעיע לי הוא בדיקות דם לבדיקות תפקוד בלוטת התריס.
אני מיואשת ומותשת (והסמסטר בלימודים גם נראה ככה) מה עליי לעשות???
בבקשה תכווינו אותי לרופא הנכון
תודה