תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
כמו שכתבתי, לאחרונה הופיעו לי כמו בליטות כאלה ממש ליד האוזן ומאחוריה וגם קצת בצד הימני של הצוואר, באמצע-ביון הראש לכתף...
יכול להיות שמדובר בסך הכל בבעיה מקומית באוזן או למשל משן בינה כלואה?
תודה רבה על המענה!
שלום, שמי רחל ואני בת 19.
לפני כשנה החלה לכאוב לי האוזן הימנית, בהתחלה התעלמתי מזה, אך כשזה נמשך לאורך כמה חודשים טובים פניתי לרופא משפחה. הוא טען שהוא לא רואה שום דבר ושאם ממשיך לכאוב לי שאני אלך לרופא א.א.ג. פניתי לא.א.ג שלא ראתה כלום חוץ ממעט נוזלים באזניים והביאה לי מרשם לכדור שלטענתה היה אמור לפתור את הכל. זה לא עזר. חזרתי אליה והיא שלחה אותי לבדיקת שמיעה שיצאה 100% ושוב הציעה לי כדורים. בשלב זה כבר לא הייתי מוכנה ליטול שוב כדורים כשאני יודעת בבירור שהם לא עוזרים, אז היא הפנתה אותי לרופא שיניים לבדוק האם יש חור או משהו, אך הוא לא ראה כלום. בינתיים עברה כבר יותר משנה מאז שהחלה לכאוב לי האוזן, הכאבים נעשים יותר ויותר תכופים והחלו לאחרונה להקרין לי גם על כל החלק האחורי של הראש ממאחורי האוזן והלאה, על הכתף ולפעמים גם בראש למעלה. יש לי מעין בליטות ליד האוזן והרופאה טענה שזה נפיחות כתוצאה מהצטברות נוזלים. אני ממש ממש פוחדת כבר, והסיוטים רודפים אותי...תוכלו בבקשה לסייע לי? למי לפנות? מה לעשות? ומה זה יכול להיות?
תודה מראש...