תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אני מחפש אנשים שעברו את מה שעברתי ומה שתיארת זה אחד לאחד מה שאני עברתי אשמח אם תשאיר פרטים וניצור קשר ברצוני לשאול אותך כמה שאלות
תודה והמון בריאות
שלום ברצוני לדעת האם יש איזו משחה איזה סוג של ריפוי שיכול לעזור או לשפר עור שעבר הקרנות בעיקר שאצלי זה נמצא על צד שמאל של פני אני כבר 10 שנים אחרי וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע גם מילוי שומן לא עזר
תודה
הי מה שלומך לצערי אני מבין את מה שאת מרגישה כי עברתי אותו דבר
הכי טוב זה סוכריות חמוצות שגורמות להפרשת רוק ויש בבתי המרקחת
משחת ג'ל של רוק מלאכותי תבקשי מהרוקח הוא ימליץ לך
תרגישי טוב!
תודה לך על התשובה המהירה
באיזור ההקרנות הגידולים לא חזרו אלא בשטח ממש ליד על הגבול היכן שלא הוקרנו
האם חישוב השטח לא היה נכון?
בנוסף האם אלו התוצאות למי שעובר הקרנות בפנים שיער הזקן נעלם לצמיתות
והאדמומיות הקשה נשארת?
שלוםאני בן 31 בגיל 19 התגלה אצלי גידול שפירי בבלוטת הפרוטיס בלוטת הרוק במהלך השנים עברתי 5 ניתוחים עקב הגידול שחזרלאחר הניתוח ה-3 עברתי הקרנות חזקות ששינו את חייוכל זאת בגלל גידול שפירי ההקרנות הן על צד שמאל של פניכל העור אדמומי מאוד וגם לאחר שנים שום דבר לא השתנה העור יבש ומתואין שיער זקן דבר שמפריע לי מאוד בלוטת הרוק נפגעה ויש לי מיעוט ברוקדבר שמפריע לי למהלך החיים התקין וכמובן הכאבים שלא עוזביםאני תמיד עם התחושה שעברתי זאת מעבר לצורך הקיים והאם ההקרנות החזקות שעברתי יכולות לגרום לי לסיכוי מירבי לאיזה סוג של סרטן בהמשך חייוהאם יש דרך לטפל בקרנות אני כבר כ-8 שנים לאחר ההקרנות ושום דבר לא עוזר חיפשתי המון ברשת אנשים שעברוהקרנות בפניםאבל לא מצאתי אודה לכם על כל מידע או עצה במיוחד מאנשים שעברו או מכירים מקרים דומים
שלום
אני עברתי מגיל צעיר 19 ניתוח בבלוטת הפרוטיס עקב גידול שפירי אדונומה
לאחר מכן אחרי חזרה במהלך השנים עברתי שוב 2 ניתוחים
ואז בניתוח השלישי גם הקרנות שמכאן השינוי לחיים מאוד קשה מלווה בכאבים עד היום( שאני בן 33 ) אדמומויות מטורפות עקב הקרנת חזקות מעבר לנדרש
כמובן שהאזור הגדול המוקרן ללא זיפי זקן וכאבים חזקים ואסתטיקה נוראית
אחרי ההקרנות חזר על הצד שוב הגידול ועברתי עוד 2 ניתוחים
ההקרנות שעברתי היו בגיל 23 עדיין כואב וקשה בתנועה עקב מתיחת העור עברתי 2 ניתוחים למילוי שומן עזר ממש קצת לשקע שבפנים אבל עדיין זה שקוע וחסר סימטריה
שאלותיי הן האם יש עוד אנשים שאתה מכיר שעברו דבר כזה מגידול שפירי את כל ההליך הארוך המסובך על פני שנים ומה ניתן לטפל במצב של עור מוקרן אדמומי וללא שיער זקן האם גם מרפאת כאב יכולה לעזור לי לכאבים הקשים