תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,
אני פונה בשני עניינים:
1.לפני חודש וחצי יצאה לי ממש בן לילה גבשושית בלחי, בצבע העור, בצורת אליפסה, עם מעט גובה במישוש. US לחי היה תקין אבל לא מבינה ממה זה. גםרופאי עור ופלסטיקאי לא הבין מה זה. האלה אם זה לא עלול להיות ביטוי למשהו שקורה מפנים הגוף. CT ראש צוואר היה תקין למעט מנינגיומה בגודל של 1.4*1.00 ס"מ .
2. אחרי ביצוע ה CT קמתי בבוקר עם לחי אחת אדומה - אותה לחי בה הגבשושית וגם מעט נפוחה. אחות במוקד אמרה שאולי רגישות ליוד - אליה לא הייתי מודעת כי לא היתה ידועה עד כה. בינתיים חלפו שבועיים. הלחי עדיין אדומה ונפוחה וגם שורפת, והעצם שהכי קרובה לאף ואיני יודעת מה שמה, ממש נפוחה וכואבת. אני לא מבינה מה קורה ולא יודעת מי ללכת. עכשיו צד אחד של הפנים בסדר והשני גם עם נפיחות, אדמומיות,שריפה כאב וגם גבשושית בולטת - וגם הפה שורף ! בבירור עם מומחה לרפואת הפה - הכל תקין, מלבד מעט יובש בפה. יובש בעיניים מטופל בטיפות.
מה לעשות? למי לפנות ? מה זה יכול להיות ?
אציין עוד שאני עם גרד בגוף מזה 3 חודשים, שרק הוטב מעט בשבוע האחרון, ועייפות חריגה ביותר. ומומחי אלרגיה אמרו שזו איננה אלרגיה. עשיתי CT בטן ואגן שהיה תקין, US שד שהיה תקין. אינני מטופלת בשום תרופה או תוסף מזון - למעט טיפול בסינתרואיד לבלוטת התריס - 6X100 לשבוע.
אודה לך מאד על דעתך והתייחסותך. בתודה ובברכה.