תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום אני בת 41 חודש לאחר כריתת לסת ימנית עליונה בעקבות well differentiatedsqumous cell carcinoma disease t2nomo stage ll הגידול הוסר במלואו בגבולות של 1 סמ וגם 41 בלוטות לימפה הוסרו נבדקו ונמצאו תקינות נרשם בסיכום ביופסיה של הגידול :הגידול בקוטר עד 2.3 ס"מ וחודר לעומק 1 ס"מ לא נראתה עדות חד משמעית לחדירה לכלי דם או לימפה או מסביב לסיבי עצב.הגהולות הניתוחיים במרחק של לפחות 1 ס"מ מהגידול .באופן מוקדי הגידול חודר לפריאוסט ולעצם הסמוכה......אני מבולבלת מאוד ובלחץ האם עליי לקבל הקרנות כטיפול מונע?עם מי אני יכולה להתייעץ בנוסף?שלחו אותי לרמבם והם עדיין מתלבטים...עם איזה מומחה אני צריכה להתייעץ אונקולוג פה ולסת או ראש צוואר?ומי הכי מומחה בתחום שאפשר להמליץ לי?האם עליי לעבור סיטי ריאות או שהבלוטות שנבדקו זה מספק לכך שלא עברו גרורות? אני לא יודעת למי לפנות שירגיע אותי תודה