תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
תודה על תשובתך
יש לי שאלה נוספת מאז הניתוח האוזן באותו צד נסתמת לסירוגין.לא בצורה מלאה ויש לחץ קל.האם זו תופעה ידועה ואחרי כמה זמן זה אמור להסתדר
שלום
אני 6 ימים לאחר ניתוח הסרת גידול שפיר בפארוטיס בו הוצאה האונה השיטחית. שמתי לב אתמול שיש נפילות קלה בצד הצוואר מתחת לאזור הניתוח אשר גורמת מעט אי נעימות חוץ מזה אין תופעות נוספות. ביקורת רק עוד שבוע.האם יש צורך לבדוק את הנושא באופן דחוף?
תודה
תודה על תשובתך.בנוסף עד כמה בדיקת ה fna מדוייקת באבחון הגידול?
שלום.
לפני כ 10 חודשים הופיעה גולה קטנה מאחורי האוזן אשר הייתה במעקב רופא אף אוזן גרון ואולטראסאונד.לפני כחודש בביקורת נוספת הבלוטה גדלה ולכן הופנתי לבדיקת fna שתוצאתה הייתה pleomorfic adenoma. שאלתי היא עד כמה הבדיקה מדוייקת? בנוסף הבדיקה בוצעה לפני כחודש הופנתי לבדיקת mri שאבצע מחר ולאחר מכן, שבוע הבא קבעתי תור לרופא מומחה לייעוץ לניתוח. אני לחוצה מכך שעבר כבר חודש מהבדיקה עצמה עד לרופא האם בזמן זה יכול להיות שינוי משמעותי? תודה