תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
תודה רבה על תשובתך. אני גם מאמינה בטיפולים משמרים . לצערי למכבי אין הסדר עם בית חולים כרמל .אני ממשיכה לחפש כירורג עם גישה כמו שלך .היום פעמיים הציעו לי ללכת על בטוח ולכרות את כל הבלוטה ולא ללכת עם מוקש בגוף.
שלום , אני שנים במעקב אצל אנדוקרינולוג. תפקוד של בלוטת התריס תקין. קיימים 2 קשריריות - מצד ימין בגודל של 0.4 *0.6 דל הדי,מוצק עם זרימה בשוליים. ובאונה שמאלית בגודל 1.2*1.0 מוצקה איזואקטואלית עם הילה היפו אקוטית סביבה. בוצע פעמיים FNA מקשרית הגדולה, תוצאות ב 2011- goiter with focal thyroid is, ותוצאות של ניקור מלפני חודש- חדש ל follicular neoplasm (. קטעי אפיטל בנוים ממבנים קטעים יחסית וצפופים) Bethesda 4. רופאת משפחה מפונה אותי ישירות לכירורג לקביעת ניתוח לקריות בלוטת התריס. האם במקרה שלי אין פיתרון אחר ומי מחליט האם חייבים כריתה מלאה או חלקית ? מה סיכוי שמדובר בסרטן ? אני מכרמיאל, לאיזה בית חולים מומלץ לפנות ?