תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
**תיקון שגיאות**
*כשאני בולע מציק/כואב
לעשות סיטי או להסתפק באולטרסאונד?
יכול להיות שבסיטי יראו משהו אחר?י
או האם יכול להיות שפיסטולה גורמת לכל התסמינים שציינתי? קיים דבר כזה?
תודה ושבת שלום
שלום
כבר קרוב לחצי שנה שיש לי הרגשה מוזרה בתוך הגרון
כשאני משהו מציק/כואב שם,כשאני מתעטש, שואף מהסיגריה
בנוסף הרגשה כאילו משהו תקוע שם
לא יודע אם יש קשר אבל אובחנה אצלי לפני כשנה פיסטולה בחניכיים בצד ימין למטה (בדיוק מעל האזור שמציק בגרון )
לא עשיתי איתה כלום כי היא לא הפריעה לי
עשיתי אולטראסאונד צוואר לפני כשבועיים שהראה כי הכל תקין פרט לבלוטת לימפה ריאקטיבית
אני מרגיש כי משהו לא בסדר בגרון וביקשתי הפניה לסיטי צוואר וחזה
האם יכול להיות שהפכתי היפוכונדר ואם האולטרסאונד יצא תקין אז הכל תקין וזהו?
אסביר מהיכן מגיע החשש שלי, אבא שלי ז"ל סבל תקופה ארוכה מכאבים באוכל עישון התעטשות בשקע שבין הצוואר לעצמות הבריח (השקע בין העצמות ) בסופו של דבר התברר כי יש לו סרטן ריאות . לא יודע אם היה קשר בין הכאב לסרטן הריאה אבל כך יצא
אני חושש מאוד, מה דעתך ? לעשות סרטים או להסתפק בתשובה של האולטרסאונד? יכול להיות שבסיסו יראו משהו שאני ראו באולטרסאונד?
אז אתה אומר שפיסטולה בהחלט יכולה לגרום לכאבים בצוואר/בליעה? נפיחות בבלוטה? כאב מוקרן לאוזן מהאזור? ומה לגבי צרידות?
מודה לך מאוד על תשובתך המהירה
הצלחת להרגיע אותי במקצת
מודה מאוד!!!!
אני לא חושבת שיש שינוי בקול שלו או צרידות אבל אחי טוען שיש אנשים שלא זיהו אותו בטלפון
אולי לפעמים אני מבחינה בירידות קלה אבל לא תמיד
בבקשה תענו לי אני בחרדה איומה
באינטרנט הכל מצביע על סרטן גרון לא עלינו
שלום לצוות הרופאים
אחי בן 37 ובימים האחרונים מתלונן על סוג של כאב בצד ימין מתחת ללסת, ספק אם כאב בבליעה או כאב באזור עצמו בלי קשר לבליעה
הוא היה אצל רופא משפחה שבדק ומישש את הצוואר ולא הבחין במשהו מיוחד אבל שלח לא"ס צוואר לכל מקרה
אחרי חיפוש באינטרנט שהעלה רק ממצאים מדאיגים אחי טוען שזה מקרין לאוזן אבל הוא כבר לא יודע אם באמת מקרין או בגלל שקרא על זה אז זה כבר נכנס לראש
אני מיששתי היום את הצוואר שלו ונראה לי שהרגשתי שהבחורה שם מעט נפוחה, מעבר לכאב הוא כבר מרגיש תקופה ארוכה כמו תחושת כבדות באזור החזה
אקג תקין
חשוב לציין שהוא מעשן
אני בחרדה ופאניקה נוראית !!!!! מה הסיכוי שמדובר בגידול סרטני לא עלינו???
חשוב לציין שאיבחנו לו לפני כחודש פיסטולה בחניכיים בדיוק בשן התחתונה שנמצאת מעל האזור הכואב בצוואר
יש קשר אולי???
התסמינים האלה לפי האינטרנט לא מבשרים טוב , האם יש מצבים רפואיים אחרים בעלי אותם סימפטומים? ?? מצבים שלא ס