התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אם אפשר לעזור לי במשהו אני מאוד אשמח
בעלי גם חולה במחלה כזו אבל איך עבר הניתוח ואיך הוא מרגיש האם הוא חזר כמו שהיה ואיזה ניתוח הוא עשה
פשוט אני שואלת כי בעלי עכשיו הוא חייב לעבור ניתוח החלפת ירך /ברך
ויש סיכוי החלמה מלאה !!!! ובטוח שזה חוזר !!!
ובדרך כלל תמיד הוא חוזר או שלא
מנסעון שלך יש אנשים שהחלימו מסרטן לגמרי וכן המשיכו לחיות כרגיל?
רציתי לשאול אותך איזה סרקומה היתה לך??? איזה סוג???
מה הטיפול שנתנו לך??? ואיך היה אחרי הניתוח פשוט בעלי חולה והוא בכימותרפיה עכשיו האם יש החלמה מלאה???? אתה יכול להסביר לי על מכל מה שעברתה אני אשמח
רציתי לשאול האם יש סיכוי החלמה מלאה מ יואינג סרקומה בברך ללא גרורות???
בעלי יש לו בברך והוא בשלב הכימותרפיה ולאחר מכן עושים ניתוח וממשיכים כימותרפיה ....אין לא גרורות האם יש סיכוי החלמה??? והאם בטוח זה יחזור לא משנה מתי???? ועוד שאלה כימותרפיה גם מסוכנת בגוף ולפעמים אחרי כמה שנים יש סיכוי לסרטן אחר בגוף מכימותרפיה??? אשמח לתשובה:-) תודה
תודה לך
היום הינו אצל הרופא וסרקומה מסוג יואינג
מה שהרופא הציע לנו להתחיל כימותרפיה ולאחר מכן
ניתוח ויחליף מפרק!!!!ולהמשיך כימותרפיה ואולי גם הקרנה
בשביל שלא יהיה משהו בגוף במידה ויש!!!
עכשיו כהתחלה היום אפשר לעשות הקפאה לעצם במקום
שנחליף מפרק!!!מה יותר טוב
והאם סיכויי החלמה גבוהים בסוג הזה
וכימותרפיה פוגעת עד כדי שצריך לעשות שימור זרע????ויש סיכויים שבאמת יפגע
לתמיד?!! אני אשמח לעזרה אני צריכה הסברים אשמח אם תסביר
שלום בעלי בן 29 סובל מכאב מלפני חצי שנה כמעט
אירי כמה בדיקות ובסוף בדיקת ביופסיה פתוחה גילו היום שיש לו סרקומה בברך ימין שוק העליון ...התקשר הרופא וקבע איתנו להתחחל טיפול...עכשיו בעלי לו רוצה טיפול כימי הוא רוצה רק ניתוח...האם אפשר לעשות רק ניתוח
גידול התחלתי סיכויי החלמה עד כמה...והאם יש סיכויי החלמה ..!!! טיפול כימי לסרטן התחלתי ...רופא אמר שיקח קצת זמן הטיפול כמה חודשים...מה דעתך לעשות אתה יכול לעזור לנו...אנחנו זוג טרי החתונה שלנו ב אפריל ואני מקווה שיצא ממנו !