התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אז זה לא נשמע לך כמו סרקומה ולא חשוד למרות שהגוש לא נראה בהדמיות יחד עם הירידה במשקל והעייפות? או שעדיין יש סיכוי? הרופא שעשה את הUS אמר שבבדיקה אי אפשר לאפיין ליפוסרקומה ולא חייבת להיות בה זרימה בדופלר. האם זה נכון?
ראומטולוג כבר בדק והכאבים הם לא בדיוק בפרקים, אלא באמצע השוק ובחזה מימין, לפעמים באצבעות הרגל. סמני דלקת מעט גבוהים, ראומטואיד פקטור שלילי, כך גם מדדדים אוטואימוניים אחרים. לא היה לו פתרון בשבילי וגם לא כיוון לאבחנה. ובירידה במשקל הוא בוודאי שלא מברר.
הייתי כבר אצל כמה וכמה אא''ג ולא היו להם תשובות לגבי מדוע לא רואים את הגוש בהדמיות חוץ מהאולטראסאונד, כי הרי גם אם זו הייתה ליפומה פשוטה היו אמורים לראותה...
האם יש טעם לדעתך להמשיך לחקור את הגוש הזה או לחפש סיבות אחרות לירידה במשקל?
תודה רבה ושבת שלום
יש כמה שיבושי כתיב ולא הבנתי למה כוונתך. התלונות על ירידה במשקל וכאבי פרקים נשמעות לא משמעותיות? ולמה שגוש שנמוש היטב ובגודל 2.5 ס''מ לא יראה לא בMRI ולא בCT? זה לא מאוד מוזר?אני יודעת כמובן שליפומה לא יכולה להתפתח לסרקומה, השאלה היא אם זו הייתה ליפוסרקומה מלכתחילה? הרי עד עכשיו אין לי אבחנה סופית לגבי הגוש והוא ממשיך לגדול.האם התופעות אצלי ואופי הגוש בסונר עשויות להתאים לליפוסרקומה וכדאי לברר את הגוש הזה יותר?
תודה שוב ואנא ממך, כמה שיותר בפרוטרוט. כל מילה שאת כותבת עוזרת לי להבין טוב יותר
גם לי יש גוש בצוואר שגדל ואני ממש אשמח לשמוע את פרטי המקרה כדי לדעת אם זה דומה למה שקורה אצלי.
בבקשה השאירי למשל שם בפייסבוק או טלפון