התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בת 54, בריאה בדרך כלל. מאד מודאגת. מה לעשות הלאה ?מזה כ-6 חודשים סובלת מאי נוחות שהפכה לכאב מטריד באמצע ירך ימין. הכאב אינו קשור דווקא להליכה או מאמץ. הכאב אינו מזכיר כאבי שרירים או כאבים אורטופדיים שונים אותם חוויתי בעבר באיזורים אחרים.כאשר אני לוחצת על האיזור יש לי תחושה שקיים מעין גוש בפנים. כמו כן בדיוק במרכז האיזור צמחה בשנה האחרונה נקודת חן חומה שטוחה ונקודה נוספת בשולי האיזור.בבדיקת U.S. לא התגלו ממצאים.רופא המשפחה התעקש לשלוח אותי לפיזיותרפיה. ממש דרשתי ממנו צילום רנטגן ואלו התוצאות שהתקבלו: צ. ירך ימין (שני שליש פרוקסימלי) חזיתי וצדדי.נראית תגובה פריאוסטלית לאורך החלק הפרוקסימלי של הדיאפיזה.מה המשמעות ? הרופא הפנה אותי לאורטופד כללי להמשך בירור. התור בעוד שבוע. האם לדרוש בינתיים לעשות CT או MRI? כל התורים האלה לוקחים הרבה זמן. אני גרה בחיפה ובקופ"ח מכבי אין אורטופד אונקולוג. האם לנסות לפנות ישר לאורטופד אונקולוג כדי לחסוך זמן ? האם רצוי באיזור המרכז ? בתודה מראש , ילי