התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב .אני סובל ממחלת אידס מתקדמת .(cd4 30 שעלה כעת ל100) אני אחרי אשפוז ממושך שבו סבלתי מדלקת קרום המוח.לקראת סוף האשפוז התפרצו לי סרקומות מסוג קפוסי בגב .בצאוור.במפסעה על הכתפיים וברגל שמאל .בתחילה הופניתי לדוקטור גוטנפלד מרדיולוגיה (איכילוב )שאמרה שעדיף להתחיל כימותרפיה מיידית ושהיא לא יכולה לעזור לי כי היא מתחום ההקרנות.לא העבירו אותי בצורה מסודרת למרפאה אונקולוגית .נאמר לי שאני מתחיל כימותרפיה בשם דוקסיל וביום הכימותרפיה גיליתי שאני מקבל חומר בשם מיוצת .בהמשך בהמלצתה של פרופסור תמר פרץ ניסיתי להגיע לפרופסור מרינסקי (אני גם ככה מטופל באיכילוב )אך ללא הועיל כאילו חומות בצורות מונעות מימני להגיע אליו.ושאלתי היא האם יש גוף רפואי שמסייע לחולים להגיע לרופאים ?הרופאה שנתנו לי באיכילוב מומחית לסרטן השד מה הקשר לסרקומה ?אני מתוסכל אין באמתחתי הכסף לשלם בצורה פרטית ולקיתי בדיכאון קשה בגלל חוסר היכולת לקבל רופא בתחום הנל.