שלום ,
יש לי עובדת שנמצאת בשלבים של החלמה ממחלה קשה (באמת מרגש, לנוכח הפער בין המצב לפני שלושה חודשים לבין היום, בו היא נקייה מתאים סרטניים).העובדת עדיין עוברת טיפולים כימותרפים, במחזורים של שלושה שבועות. נגמרו לה ימי המחלה וימי החופשה שביקשה לפדות.מה הלאה? האם התביעה היא שלה מול ביטוח לאומי?היא עובדת שעתית ועבדה החודש 10 שעות (כל דקה שהיא עובדת זה תענוג צרוף). היא לא רוצה לעבוד בחודשים הקרובים.מהן זכויותיה (בהקשר אלי, כמעסיק כמובן)? ולצד זאת מהן זכויותי (מעסיק קטן מאד).
תודה.
שלום, עובדת שלי התגלתה כחולה בסרטן. אני אוהבת אותה אהבת נפש והיא חשובה לי בכל דרך אפשרית. בימים אלו, היא בחופשת מחלה ובהמשך תהיה לה אפשרות לפדות את ימי המחלה שלה.היא עובדת שעתית ועבדה בכל חודש בהיקף שבו היא בחרה לעבוד.
הייתי רוצה מאוד להציע לה לעבוד אפילו מעט מאד שעות בחודש. חמש למשל.האם ניתן להציע לה? אני לא רוצה לפגוע בה (כמובן אציע רק אם אראה שהמצב הבריאותי מאפשר זאת, בין הטיפולים, וכן המצב הנפשי. שוב, אני מאוד דואגת ואוהבת אותה ורוצה שהכל יהיה לטובתה).האם בזה שהיא עובדת מספר שעות מועט היא מפסידה משהו מהתנאים להם היא זכאית? (נניח אובדן כושר עבודה או כל דבר אחר, אני פשוט לא רוצה לפגוע בה).תודהתאיר