ואריאלה ייעצה ואף שלחה מתנדבת. תודה על הסיוע והרצון הטוב. לצערי הרב סבי האהוב נפטר לפני 3 ימים.
שלום חברים,
פנייתי היא ייחודית ופונה למי שרוצה לסייע למטרה חשובה. רצוי לבחורה בת שירות לאומי או מתנדבת אחרת שמעוניינת לסייע לזוג מקסים מבוגר דובר רוסית. הבעל חלה במחלת סרטן ושוהה בבית חולים בחיפה בהוספיס. אישתו האוהבת מטפלת בו במסירות ואהבה, היא שצעירה ממנו ב-7 שנים בת 78 ועושה חיל, מטפלת בו ושומרת עליו באופן מפליא. הם לאחרונה חגגו 56 שנות אהבה וזוגיות מופלאה ביחד.
אנחנו מחפשים מתנדבת או מתנדב טובי לב ומקסימים שיירצו לסייע להחליף את מינה, האישה הנפלאה לכמה שעות כל פעם, לשבת איתו, לשמור עליו שהיא תוכל לנוח קצת ולהתחזק כדי להמשיך לטפל בו במסירות.
וקצת עליי. אני הנכדה של זוג מופלא ואוהב זה וגרה בתל אביב, בעצמי מנהלת בהתנדבות פרוייקט ללא מטרת רווח למען חולי סרטן ויוצא לי לסייע ללא מעט אנשים.
השעות שמגיעות לו מביטוח לאומי גם כמי ששרד את תקופת השואה וחלק מבני משפחתו נפגעו וכמו כן כמי שלחם בצבא הסובייטי במלחמה נגד הנאצים לא ניתנות לו בעת שהותו בבית חולים כי יש צוות אחיות מקצועי ורופאים שמטפלים. מה שהם צריכים זה מישהו שיוכל להיות שם ולהשגיח באהבה לכמה שעות ולתת למינה לנוח קצת.
אשמח לפנייה של מתנדב בחיפה עם לב טוב, רצון לסייע ויכולת נתינה. בבקשה דברו איתי 0545751346
ולמנהלי הפורום החשוב ולמומחים בפורום, אם ישנו עוד מקום שיכול לסייע, אשמח אם תפנו אותי למציאת מתנדב/ת מתאים למטרה זו
באהבה