ברשותי חבילת כדורים של סטיבגרה אשר נשארה בשלמותה. התרופה תימכר במחיר נמוך יותר מהמחיר שאפשר לרכוש אותה באופן פרטי. חובה להציג מרשם לתרופה. לפרטים חן- rajuan94@gmail.com.
טלפון- 0506697166, ניתן לשלוח הודעה ולהתקשר עד השעה 7 בערב. רפואה שלמה
אני לא יודע כמה שמת לב, אבל מאוד קשה לי להיזדהות ולדבר בכללי בצורה פתוחה על הנושא, עוד יותר קשה בשיחת טלפון. לא יכולתי הייתי מתקשר.
אני יודע מתוך ידיעה ממה שאמע שלי חווה, שמגיע לכם יחידה לטיפולי בית, אחות מגיעה אחת לשבוע, ורופא מגיע אחת לשבועיים. יש לכם גם את האופציה לפנות לקופת החולים ולבקש שחברה פרטית תטפל בכם, קופת החולים תעביר את הכסף לחברה.
בנוגע לחוק לחולה הנוטה למות, יש אפשרות שאם המחלה היא סופנית ואף טיפול לא עומד על הפרק, יש אפשרות להיכנס לאוספיס. באוספיס לא מעריכים חיים בצורה מלאכותית ולא מקדימים לאף אחד את שעתו.
מקווה שעזרתי לך, המון בהצלחה.
שלום רב אני מעדיף להישאר כרגע באילום שם ולא לתת יותר מדי פרטים.
אמא שלי אובחנה לפני כשלוש שנים, עברנו תקופה לא קלה בכלל בבית, טיפולים כימותרפיים, היא הרגישה ממש רע במהלך הטיפולים וכל פעם היינו שומעים שהמחלה יציבה אבל המרקרים תמיד היו בעלייה. אחרי מספר קווי טיפול, לאחר שהכימתרפיה כבר לא עזרה, ניסינו טיפול ביולוגי שבהתחלה הראה סימנים חיוביים ולאט לאט פשוט מוטט את אמי מבחינה פיזית. היא סבלה בצורה בלתי רגילה מהטיפול הביולוגי. עכשיו נמצאו לה גם גרורות בראש מה שגרם לה להפסיק ללכת, היא במצב שלא יוצרת איתנו קשר. בכל פעם שהיא ערה היא צועקת שמות בהכרה מעורפלת מאוד, וכשהיא ישנה אז היא נחה.לכל אורך המחלה היא הרגישה בדיכאון ושלא טוב לה
השאלה שלי האם האי שקט שסובב אותה סביב המחלה זה משהו שקשור מבחינה נפשית אלייה, האם לא משנה איזה אדם חזק נפשית הוא יהיה המחלה יכולה לגרום לו מבחינה פיזיולוגית להרגיש שלא טוב לו, הרגשה של חוסר נוחות, אי שקט ושהוא לא מוצא מנוחה. אני חייב לציין כי היא החלה לפני חודשיים, שלושה בשימוש בזיפרקסיה עקב ההרגשה הלא טובה, זה כן עזר לה, אבל האם הדבר נובע מהגרורות בראש. האם קיים מצב של אדם עם גרורות בראש שנשאר חזק בצורה מנטלית?
מעניין אותי כמה חזקה יכולה להיות הנפש של האדם וגם מה הסיכויים שלי גם להרגיש את אותה תחושה לא טובה ברגעיי קיצון ממש כמו שאמא שלי הייתה לאחר שגילו לה את הסרטן, תודה על העזרה.