מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
אנשים יקרים,
שמי דוד, אני מגיע מתחום הפסיכולוגיה הרפואית. במסגרת ההכשרה שלי כלוגותרפיסט קליני- טיפול על ידי מתן משמעות, אני מנסה להגיע להבנה של התהליכים שעומדים בבסיס היכולת להפוך אירוע משברי, כגון מחלת הסרטן, לאירוע בעל משמעות חיובית שהובילה לצמיחה.
אני מעוניין לראיין מחלימים שמצאו משמעות בתהליך ההתמודדות עם המחלה. לשם כך, כל שאצטרך הוא לשוחח עמך טלפונית ולשמוע את סיפור המחלה ואת האופן שבו היא הובילה לתחושת משמעות ותהליכים של צמיחה, גם אם אלו היו מינימאליים . שיחה כזו יכולה להימשך בין 20 דק ל60 לפי סיפורו של המרואיין. (ניתן גם לקיים מפגש פנים אל פנים, לפי נוחות המרואיין) השתתפותכם חשובה מאד, שכן היא תאפשר לנו לאתר אסטרטגיה טיפולית על מנת לקדם תהליכי משמעות בהתמודדות עם מחלות מאיימות חיים.וזה כשלעצמו, משמעותי :)
למשתתפים יועבר מידע בנוגע לממצאי המחקר
אם ישנן שאלות נוספות , ניתן לפנות אליי ל israel.m.david@gmail.com
או טלפונית 0542555668.
אני מודה למי שייסייע ולמי שחשב לסייע.
דוד