מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלום
אימא שלי(בת 79) עברה ניתוח כריתת רחם מלאה לפני 5 שנים אחר כך כריתה של שתי השחלות (גידול ממאיר בשחלה שמאלית שלב 3A) , כימותרפיה. לפני 6חודשים הוציאו גידול (תרום סרטני) משד שמאלי ושד הימני כרתו לה לפני 20 שנה.
בבדיקה מלפני 3 חודשיםPET CT גילו גוש בקוטר 1.5 ס''מ צמוד לסורוזות המעי.
רופא שלח אותה לעוד בבדיקה PET CT - אין שינויים
הרופא רשם לה Tamoxifen.
האם במקרה הזה Tamoxifen מתאים? אני יודע ש Tamoxifen נותני לחולי סרתו השד.
אימא שלי גם לוקחת Coumadin . האם זה יכול להפריע?
תודה
אימא שלי(75) עברה ניתוח כריתת רחם מלאה לפני 8 חודשים וכריתה של שתי השחלות לפני כ 3 חודשים(בגלל CA125 גבוה- 55)
תוצאות בדיקה אחרי ניתוח האחרון גילו שיש לה גידול ממאיר בשחלה שמאלית שלב 3A
האם זה ש CT מראה ש בטן נקייה מבטל את הצורח בניתוח?