מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלום דר קורח היקר
אני אחרי 4חודשי כמוטרפיה ועקב נשאות גנטית התחלתי אולפריב כחודשיים בבדיקת דם העכשווית כל תפקודי הכבד עלו משמעותית
בצורה מאוד לא טובה האם ידוע לך שתרופה זאת משפיעה על הכבד ומה המשמעות לכך
שולחים אותי למומחה לכבד ואולטראסאונד
המרקר שלי כרגע תקין לחלוטין אך אני מאוד לחוצה האם יפסיקו לי את התרופה?
היי דר קורח היקר
אחרי קו שני סרטן שחלות נשאית
אמרו לי שאני חייבת ליטול אולפריב עד שבוע 8 מתום הכמוטרפיה
תוכל להסביר לי מדוע?
אני לא יכולה ל״נוח״ לפחות חודשיים אחרי הטיפולים הרשים?
דר קורח הניכבד
ברשותך שאלה קטנה לאחר הכנס האונקולוגי העולמי האם אנו עדים לחידושים בטיפול בסרטן השחלה מעבר למעכבי פארם כגון ולאפאריב ניר טפריה וכדומה
האם יש איזושהי הבטחה לעתיד איזושהיא תקווה אני מתמודדת עם סרטן שחלות גרורתי ומאוד עצובה כי לא מוצאים שום תרופה משמעותית להארכת חיים של המון שנים והזמן שלי מתמעט ואני אישה צעירה ורוצה לזכות לראות את ילדי גדלים ומתחתנים ובכלל לחיות.....
דר שלום
סיימתי קו שני בסרטן שחלות הסמן ca125 ירד ל8.7 ובסוף אני ימי הטיפול ה6 הוא 10.4 א ני יודעת שזה תקין אבל האם זה מרמז שוב על עלייה
סיימתי לפני חודשיים כימו' וca125 -8.3 עכשיו.
כרגע ממשיכה רק עם אווסטין עוד שנה. שאלתי היא : יש לי כאבי שרירים בכל הגוף ובעית קימה מישיבה לעמידה..הכאבים הם לסירוגין כמו כן כואב לי באיזור האגן עצם הזנב..האם יש מקום לדאגה?? שמא ישנה הישנות? אם אני מקבלת אווסטין כל 3 שבועות זה כרגע שומר עלי שלא תישנה מחלת סרטן השחלות? או שישנם מקרים שסה חוזר אפילו עם התרופה הביולוגית..אני ממש מפחדת מכך