מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
אני בת 54.5 לאחר ממצא בשד ולוקחת טומוקסיפן כתוצאה מהטומוקסיפן היתה לי רירית מאוד מעובה שמו לי מירנה לאחר כשלושה שבועות החלו לי דימומים קשים עד שנאלצו לעשות לי גרידה בביופסיה התשובה היתה תקינה האם כדאי לשים שוב מירנה לאחר הגרידה כדי שלא יהיה שוב עיבוי? כירורגית השד אמרה לי שבשום פנים ואופן לא להתקין מירנה מאחר וזה הורמונים שעלולים לגרות את השד ולגרום לגידול ואילו הגניקולוגית אומרת שההורמון מופרש נקודתי לרחם וזה לא מהווה סכנה כעת אני בדילמה, כמו כן יש לי צניחה של צוואר הרחם האם כדאי כבר להוציא את הרחם ולפתור את הבעיה , אגב בבדיקת פעילות שחלתית נמצא כי עדיין יש לי פעילות הורמונאלית גבוהה דבר שלא מאפשר לי לעבור לכדורים אחרים למניעת הישנות סרטן השד אודה על תשובה מהירה
לדר שלום :אני בת 54 לפני כ-10 חודשים גילו אצלי DCIS בגודל 3 מ"מ בחודש אפריל 2012 התחלתי לקחת טומוקסיפן , בחודש מרץ 2012 לפני תחילת לקיחת הטומוקסיפן עשיתי אולטרסאונד וגינלי שיצא תקין לחלוטין היום אחרי 5 חודשים של לקיחת טומוקסיפן עשיתי שוב בדיקה וגינלית והממצאים היו: רחם אורך 85 מ"מ עובי 73 מ"מ רוחב 78 מ"מ עובי רירית הרחם 29 מ"מ עם ממצאים ציסטים זעירים בתוכה. שחלות: ימנית 43 מ"מ*30 מ"מ הערות: בשחלה ממצא ציסטי סונולוסנתי 27*30 מ"מ ללא פפילציות או מחיצות. שמאלית 48מ"מ*40 מ"מ הערות: בשחלה ממצא ציסטי סונולוסנתי 33*38 מ"מ ללא פפילציות או מחיצות. דוגלס מעט נוזל חופשי , הודגם כיס נוזל חופשי בדוגלס 19*31 מ"מ. ראוי לציין כי חודש אחרי תחילת הטומוקסיפן המחזור פסק לחלוטין עד אז המחזור היה סדיר חודש בחודשו בגלל עובי הרירית הומלץ לי לעשות היסטרוסקופיה ולאור הממצאים יומלץ על המשך טיפול בינתיים רופא נשים לקח ביופסיה והתשובה היתה: FEATURES OF SIMPLE HYPERPLASIA WITHOUT ATYPIA עשיתי בדיקה גנטית ואני לא נשאית לאור הממצאים אודה על תשובות לשאלות 1. מה הסיכוי שמדובר בממצא סרטני?2. האם יש דרך אחרת להוריד את עיבוי הרחם מלבד הסטרוסקופיה?3. האם כדאי לי להוציא את הרחם, חצוצרות ושחלות כדי למנוע בעיות עתידיות ואם כן האם ניתן לעשות זאת על ידך באסותא ללא פתיחת בטן בהתאם לנתונים הרשומים אגב קיבלתי עליך המלצות חמות כאדם אנושי ומומחה בתחומך ולכן דעתך חשובה לי כי אני שוקלת להוציא את הכל בתודה ובברכה