מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
לא מצאתי דרך אחרת להגיע אליך.
אם יש פורום אחר שתוכל להפנות אותי, אשמח
ד"ר קורח שלום,
שמי אורה ואני בת 51.
בנובמבר 2013 עברתי ניתוח לכריתת חצוצרות עקב דלקת חריפה באגן. לאחר הניתוח גילית כי עקב הדלקת המעי והרחם נדבקו והפכו לגוף אחד. השוק הגדול היה כשאמרו ליי כי הושארה לי מתכת בגוף. כף הביפלר נשברה במהלך הניתוח.לאחר הניתוח התפתח לי תסחיף ריאתי.
נכון להיום אני חיה עם המתכת, אבל לא בשלום. היא גורמת לי כאבים באזור בו היא נמצאת.
אני מחפשת מנתח שיהיה מוכן להוציא את הגוף הזר מגופי, עם כל המורכבות שציינתי לעיל.
ראיתי שהרבה אנשים המליצו עליך כמנתח משכמו ומעלה ורציתי לשאול האם אתה עושה ניתוחים כאלה - להוצאת גוף זר?
במידה ולא, האם תוכל להמליץ על רופא.
אני רוצה לציין שאני לא נוטלת כיום תרופות והתסחיף נעלם לאחר הניתוח.
תודה, אורה